Αποστολές και Παραδόσεις

Το LEGENDS θέλοντας να προσφέρει ακόμη καλύτερη αγοραστική εμπειρία προσφέρει Δωρεάν την Αποστολή εντός Ελλάδας σε όλες τις αγορές από 65E και πάνω. Διαφορετικά, εφόσον δηλαδή οι παραγγελίες δεν ξεπερνούν το παραπάνω ποσό υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή της αποστολής της ή τυχόν ακύρωση (αν η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του). Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση (λόγω δυσπρόσιτης περιοχής). Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι η ELTA COURIER. Σε περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ανωτέρω εταιρείας, θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

 Έχετε υπόψη σας ότι ο χρόνος παράδοσης για ογκώδη είδη σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 15 ημερολογιακές ημέρες. Το μέγιστο όριο ωστόσο που ορίζεται από τη νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση είναι οι 30 ημερολογιακές ημέρες.

 

Έχετε υπόψη τα παρακάτω:

– Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
– Σε περίπτωση που η courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ειδοποίηση για να ορίσετε νέα ημέρα & ώρα παράδοσης.
– Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 7.00 μ.μ. (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής courier)
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier ή για δικό σας λόγο επιθυμείτε συγκεκριμένα μια εκ των δύο εταιριών, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο πεδίο των “Σχολίων” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (Check Out) ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά άμεσα μετά την ολοκλήρωσή της, καλώντας στο 2461306848

Αδυναμία καταχώρησης παραγγελίας

Σε ορισμένες περιπτώσεις η παραγγελία ενδέχεται να μην είναι δυνατό να καταχωρηθεί.

– Ταυτόχρονη καταχώρηση παραγγελιών σε συγκεκριμένο προϊόν με αποτέλεσμα τα αποθέματα να μην επαρκούν για την κάλυψη όλων των παραγγελιών.

– Η ενημέρωση της σελίδας γίνεται τακτικά ωστόσο ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ή να βρίσκεται σε διαδικασία ενημέρωσης κατά την καταχώρηση παραγγελίας σε προϊόν που είναι ήδη δεσμευμένο.

– Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για κωδικούς σε έλλειψη (sold out) θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από το Τμήμα Εξυπηρέτησης την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας ή την ακριβώς επόμενη.

 

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

– Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, δηλαδή σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί. Μεσολαβεί άμεση τηλεφωνική ενημέρωση, όπου μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε την παραγγελία σας (σε περίπτωση που η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του).

– Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

– Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

 

Ελαττωματικά Προϊόντα
Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εξόφθαλμο ελάττωμα ή ζημία με δική μας υπαιτιότητα της ή σε προϊόντα που πουλήθηκαν και έτυχαν κακής – ελαττωματικής ποιότητας από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία ή ακόμη από λάθος κατά την  επεξεργασία της παραγγελίας σας τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης – επιστροφής, αντικαθιστώντας το ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφοντάς σας ολόκληρο το ποσού της αγοράς.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Wishlist
Wishlist
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0